Coaching en counseling kids, jeugdigen en jong-volwassenen

Jeugdigen en jong-volwassenen.
Hoe weet je of op een bepaald moment in je leven een coach-counselor noodzakelijk is?

Je eerste baan, je school, de universiteit kan als stressvol ervaren worden. Meestal kun je stressvolle situaties in je eentje wel aan, maar soms heb je een helpende hand nodig.

Alles wat op een negatieve manier aandacht vraagt kan een goede reden zijn tot onderzoek met een counselor. Bijvoorbeeld als je last hebt van neerslachtigheid, angstgevoelens of extreme stress kan een coach/counselor behulpzaam zijn.

Hulp nodig hebben vinden we heel normaal; om hulp vragen daar is moed voor nodig. Soms wil je het niet met je ouders bespreken, maar deel je je zorgen het liefst met een onpartijdig persoon.

Een coach-counselor kan je hulp bieden bij:

  • als je niet precies weet wat je wilt doen met de rest van je leven
  • gevoelens van neerslachtigheid en somberheid
  • gevoelens van eenzaamheid
  • gevoelens van onzekerheid
  • gevoelens van verlegenheid
  • hoogsensitiviteit
  • eetproblemen
  • problemen in relaties

Coaching voor kinderen
Soms is het cool om aan iemand je problemen of andere dingen te vertellen die je dwars zitten. Misschien denk je dat je ouders zich boos of ongerust maken als je deze dingen vertelt maar geloof me ze maken zich eerder ongerust als je het niet doet. Bij Synthesis geloven we dat je rugzakje soms te zwaar wordt en dan is het helemaal niet erg dat ik je een poosje help deze te kunnen dragen. Bijvoorbeeld als je ouders gaan scheiden of als je gepest wordt op school. Misschien kun je je niet zo goed concentreren omdat je niet stil kunt zitten op je stoel of heb je problemen met slapen waardoor je niet zo lekker in je vel zit.

Grote mensen geven er allerlei namen aan zoals ADD, ADHD of bijvoorbeeld hoogsensititief…..nog zo’n term. Het zou allemaal zomaar kunnen en als jij en je ouders het dan even niet meer weten ben je van harte welkom bij Synthesis. Gaan wij tijdens het therapeutisch tekenen, kleien, schilderen of kleuren eens kijken wat we samen kunnen doen om jouw probleem te verhelpen. Of misschien kan ik jou of je ouders leren hoe je EFT toe kan passen! Lijkt me een goed plan!

 
 
 
 

Werkwijze/therapie

Coaching en counseling
Coaching en counseling kids, jeugdigen en jong-volwassenen
EFT: Emotional Freedom Techniques
EMDR
Oligotherapie
Orthomoleculaire- en natuurgeneeskunde
Darmtherapie
 
 
Synthesis © 2019 - alle rechten voorbehouden | algemene voorwaarden