Omdat ik werk

vanuit een holistisch mensbeeld

zijn er verschillende

therapievormen/methodieken

mogelijk.

Therapievormen/methodieken

Coaching

Onze wereld is dualistisch

Denk aan leven versus dood; slagen versus falen, succesvol versus mislukken, liefde versus haat. Het liefst bewandelen we de mooie paden van het leven, terwijl we  de zgn. ‘slechte’ paden het liefst vermijden. Juist die negatieve gevoelens en ervaringen brengen ons dichter bij onszelf en dragen bij aan onze individuele, maatschappelijke en spirituele groei. SYNTHESIS gaat op zoek naar de verbinding tussen liefde en haat, win- en verliessituaties, vasthouden en loslaten.

Natuur- en orthomoleculaire geneeskunde

Onder natuurgeneeskunde verstaan we een verzameling van geneeswijzen die het zelfhelend vermogen van de mens stimuleren en vaak onder de noemer alternatief vallen. Het woord complementair of aanvullend is echter een betere benaming. Het komt dus niet in plaats van, maar kan naast de reguliere behandeling ingezet worden. De natuurgeneeskunde maakt gebruik van natuurlijke middelen als kruiden, warmte, water en licht.

Darmgezondheid

Darm- en spijsverteringsproblemen kunnen ongemakkelijk, storend en ongezond zijn

Als u reguliere behandelingen zonder effect heeft geprobeerd, kunnen natuurlijke opties helpen. Orthomoleculaire- en natuurlijke middelen kunnen gunstig zijn voor mensen met gastro-intestinale  aandoeningen die niet kunnen worden behandeld met een reguliere behandeling.

0252 -769 036